Baka Excellent

Baka Systems is een gerenommeerd leverancier van glas systemen, waaronder balustrades. Samen met een team van specialisten zorgen wij ervoor om altijd een juiste oplossing voor u te vinden. Wij werken nauw samen met architecten, designers en ontwikkelaars om te kunnen blijven innoveren met onze producten. Als organisatie staan wij altijd open voor nieuwe dingen en ontwikkelen wij continu door om het kwaliteitsniveau op een hoog level te houden.

Presentatie, vindingrijkheid, schoonheid en flexibiliteit zijn kernpunten waar ieder systeem aan moet voldoen. Hierdoor kunnen wij zorgen voor oplossingen in complexe situaties, waar aandacht voor design zeker niet uit het oog verloren wordt.

BOODSCHAP VAN BAKA
Samen met onze klanten zorgen wij er voor dat in elke gewenste situatie een juiste oplossing gevonden wordt. Oplossingen voor huizen, kantoren, appartementen, hotels, zwembaden, musea, stadions, vliegvelden etc. vraag gerust naar de mogelijkheden en maak uw wensen kenbaar. In onze folder vindt u meer details over onze producten.

VISIE
Onze visie is om herkend te worden als toonaangevend leverancier van balustrade systemen met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Graag helpen wij klanten om hun wensen om te zetten in concrete voorstellen, met het oog voor detail, zodat dit in de praktijk uitgevoerd kan worden.